Nüüd saadaval veebruari kalender-ekraanipilt

Tänasest saab minu kodulehelt alla laadida värske, veebruarikuise kalender-ekraanipildi (kliki pildile). Nagu tavaks, siis viies erinevas suuruses ja ikka selleks, et üha valgemaks minevad päevad teil sassi ei läheks. Kuigi ma lubasin, et sel aastal kalendrit ei tee, olen “rahva tungival nõudmisel” selle žanriga siin nüüd jätkamas, kuigi sel aastal ilmselt mitte päris igal kuul. Pildil Naissaare lõunatipp.

Eelmine Rummu tuhamägi ja erosioonikunst
Järgmine Mere lapsed, madratsiga

6 kommentaari

  1. Kas neid taustapilte ilma kalendrita ka saaks? Mõne rahulikuma jätaks omale pikemaks ajaks (kalendrit sealt niikuinii ei vaata – see on Dashboardis. Mul on kombeks aktiivsete töödega seotud ikoone desktopil hoida ja iga detail taustal, sh. kalender, tekitab visuaalset müra). See pilt siin on aga selline, et võtaks küll taustaks ja jätaks kohe. Suvel ka hea jahe vaadata.

  2. Tere, Mart. Ma ei tahaks ilma vesi- või muu märgita päris suuri faile veebi välja panna. Kuid ma võin selle Sulle otse saata.

  3. Aitäh, väga lahe pilt. Juba ekraanil ja üle õla piilujadki kiidavad. 🙂

Kommenteeri